Review Ferratum

Geldlenenbinnen1dag.nl heeft onlangs een bedrag geleend bij Ferratum. Om onze ervaringen met Ferratum te kunnen delen aan onze bezoekers hebben wij een review geschreven.

Geldlenenbinnen1dag.nl heeft onlangs 300 euro bij Ferratum geleend. Tijdens dit proces hebben wij voornamelijk gelet op informatie, snelheid en klantenservice.

 

Direct lenen bij Ferratum

 

Ferratum is goed in het informeren over de looptijd en de kosten van een aan te vragen lening. Wanneer je met behulp van de slider op de homepage een bedrag kiest dan wordt de percentage rente en de uiteindelijk kosten getoond. Wel is het zo dat niet alle kosten direct zichtbaar zijn. Wanneer je een nieuw bent bij Ferratum komt er bijvoorbeeld €0,01 aan kosten bij om je bankrekening te verifiëren. Dit kost niet de wereld maar het had fijn geweest als dit gecommuniceerd werd tijdens het bestel proces. Daarnaast is het ook belangrijk om de FAQ van Ferratum goed door te lezen voor extra informatie. Hierin vind je bijvoorbeeld dat, indien je gebruik maakt van een externe garantsteller, er extra kosten aan verbonden zitten

 

Wanneer je het te lenen bedrag hebt gekozen dien je een aantal stappen te doorlopen. Je dient je mobiele telefoonnummer + e-mail in te vullen, documenten op te sturen (ID, rijbewijs of paspoort) en eventueel kan je een selfie opsturen (is niet verplicht). Tijdens de stappen die je doorloopt heb je de mogelijkheid om via de chat de klantenservice aan te spreken. Mocht je bij enkele stappen vastlopen dan kan Ferratum je direct helpen. Onze ervaring hierin is zeer positief.

 

Eenmaal alle gegevens ingevoerd wordt je aanvraag verwerkt. Binnen 24 uur stond bij ons het bedrag van 300 euro op onze rekening. Al met al is onze ervaring positief te noemen. Het is wel belangrijk om de website goed door te nemen alvorens je een lening afsluit. Niet alle informatie is op de homepage te vinden maar bijvoorbeeld in de FAQ. Dit is tevens een verbeterpunt voor Ferratum
Wat zijn uw ervaringen met Ferratum?