Doorlopend krediet of een Persoonlijk lening aanvragen?

Laat u goed informeren! Vind hieronder de belangrijkste tips alsmede de kredietverstrekkers waar u uw lening kan aanvragen

Direct aanvragen

Kies uit onderstaande kredietverstrekkers:

 

KredietSpotter
Vraag een gratis offerte aan. KredietSpotter vindt voor u een doorlopend krediet of een persoonlijke lening met voordelige tarieven.
Direct aanvragen

Doorlopend Krediet

Met een doorlopend krediet spreekt u met de kredietverstrekker een vast bedrag af die u vrijblijvend kunt opnemen. Uitermate geschikt voor wanneer u voor een langere periode extra geld achter de hand dient te hebben.

 

Looptijd

De looptijd van een doorlopend krediet is variabel en afhankelijk van hoe snel u het geleende bedrag wilt aflossen. Naarmate de looptijd van de lening langer wordt nemen ook de kosten toe. Tip: Snel aflossen betekend minder betalen.

 

Kosten

Bij een doorlopend krediet betaald u over het bedrag wat u opneemt een rente. Naast de rente betaald u maandelijks een vast aflossingspercentage. De gehanteerde rentes en aflossingspercentages hangt af per kredietverstrekker. Tip: Bekijk en vergelijk verschillende kredietverstrekkers om duidelijkheid te krijgen in de kosten

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening wordt het volledige bedrag direct op uw rekening gestort. Een persoonlijke lening is het meest geschikt wanneer u bijvoorbeeld een auto wilt kopen, uw kamer wilt opknappen of een ander specifiek doel waarbij het uit te geven bedrag vast staat.

 

Looptijd

De looptijd van een persoonlijke lening staat vast. Bij het aanvragen van uw lening bepaalt u welke looptijd u wilt hanteren.

 

Kosten

Bij een persoonlijke lening betaal je rente + een vast bedrag per maand. Belangrijk om te weten is dat sommige kredietverstrekkers een premie hanteren wanneer u tussentijds wilt aflossen.